• Noorwegen_topbanner

Winnen: Xenofit sportvoeding
De smaken van Xenofit zijn net weer anders dan die je bij andere sportvoeding vindt. Wat dacht je van bijvoorbeeld Ananas/Wortel? Of een passievrucht? Net weer andere smaken als de meer reguliere citroen of chocolade smaak. Er zullen vast versies tussen zitten die niet iedereen aanspreken gezien de persoonlijke voorkeur. Belangrijk is in ieder geval dat je uitblijft proberen wat jou het beste smaakt.

Wij kunnen nu een proefpakket weggeven. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een email te sturen naar bikeandtrekking@333media.nl onder vermelding van ‘Xenofit proefpakket’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!*

Xenofit heeft een compleet assortiment sportvoeding. Van de gebruikelijke repen, gels en drank tot zelfs een magnesium pil. Een reep bevat 243 kcal. Om je globaal een indruk te geven, verbrand je ongeveer 600 a 700 kcal tijdens een rit op je racefiets. Met de gels kun je je energieopname wat spreiden. Deze bevat 69 kcal en wordt nog sneller opgenomen als een reep.

Ter indicatie;
Repen: Xenofit Carbohydrate Sportrepen koop je voor 1.80 euro.
Gels: Xenofit Carbonhydrate Gels koop je voor 0,99 euro.
Gels; Xenofit Carbonhydrate met caffeïne koop je voor 1,99 euro.
Drank: 260 gram Xenofit Mineral Light Drank kost 13,80 euro genoeg voor 10 liter sportdrank.
Drank: 720 gram Xenofit Mineral Energy Drank kost 12,90 euro genoeg voor 10 liter sportdrank.

Meer informatie kun je vinden op www.xenofit.de

*Als je deelneemt aan de winactie ga je ermee akkoord dat OneWay Distribution (de distributeur van Xenofit) je van een nieuwsbrief voorzien.

LET OP! 
ACTIE GESLOTEN

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide