• Noorwegen_topbanner

WINNEN: DEELNAME AAN ZILLERTAL BIKE CHALENGE 2018Nog geen plannen voor de zomervakantie? Moet je misschien naar het Tiroolse Zillertal. Daar wordt van 29 juni tot 1 juli de Zillertal Bike Challenge georganiseerd. De profs rijden bijna 200 kilometer en ruim 9.000 hoogtemeters, recreanten moeten een 120 kilometer en 3.500 hoogtemeters afleggen. Er is ook een hillclimb naar de Tuxer Gletsjer, met op 2.700 meter hoogte de finish!Deelname aan het evenement kost € 219.-, inclusief liftpas, verzorging en fietsshirt. Of het kost niks en dan krijg je er ook nog de overnachtingen op basis van halpension gratis bij. Kost niks? Gratis? Jazeker, BIKE & trekking heeft een startplaats inclusief hotel te vergeven!

Overigens: wie niet wint en toch wil meedoen: deelname is inclusief kabelbaan, verzorgingsposten, maaltijden na de wedstrijd en fietsshirt. En de organisatie kan je helpen bij het vinden van accommodatie. Je kunt ze bereiken via zillertal-bikechallenge.com.

Deelname winnen? Stuur dan een mailtje naar bikeandtrekking@333media.nl onder vermelding van ‘Zillertal Bike Challenge 2018’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide