• Noorwegen_topbanner

Net binnen; Ere Research banden en Fulcrum racing 3 wielenHet mooie weer heeft zijn gezicht al een paar keer laten zien en de zin om eropuit te trekken is weer hoog. De lange ritten staan weer op het programma en daarvoor zijn de Ere Research banden en de Fulcrum racing 3 wielen uitermate geschikt.

Ere Research is een Zwitsers merk met een Nederlands tintje. De oprichter van dit bedrijf is namelijk de Nederlandse Piet van der Velde. Hij is al jaren actief in de fietsenhandel en start nu met dit smaakvolle bandenmerk waarbij ontwerp en functionaliteit hoog in het vandaal staat. Ik kies ervoor om onderweg te zijn met de Omnia banden van Ere Research. Een echte allrounder gericht op prestatie. De band heeft dezelfde opbouw als de Genius een band voor de professionals. In het loopoppervlak zit echter een verschil om voor meer grip te zorgen.

Fulcrum behoeft geen introductie aangezien zij zich al tijden op de markt bevinden. Ze komen nu echter met een nieuwe versie van de Fulcrum racing 3 die wij graag uitproberen. Ook dit product is een knappe allrounder. Geschikt voor een wedstrijdtraining of voor diegene die lange ritten willen maken en daarbij het comfort en de verscheidenheid van de wielen zoeken. De wielset is in mijn geval een geschikte upgrade van de wielen die standaard bij mijn fiets zaten. De wielset is geschikt voor velgremmen en de velgen hebben voor een breedte van 25mm en achter 30mm. Helemaal comfort de huidige standaarden
Beide producten proberen wij uit en de bevindingen daarvan mag je terugverwachten in één van onze edities.

Meer informatie omtrent de banden kun je vinden op; ereresearch.com/tires/omnia

Meer infromatie omtrent de wielen kun je vinden op; fulcrumwheels.com
Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide