• Noorwegen_topbanner

Dit is de Full Stache trailbike!

Trek komt met een compleet nieuwe trailbike met 130 mm voor- en achtervering. De fiets heeft een aantal unieke ontwerpkenmerken waardoor de mogelijkheden van 29+ wielen naar een nog hoger niveau worden gebracht. De full-suspension 29 plus trailbike is gebouwd voor rijders die graag op ruige gronden en in de wilde natuur rijden.
De Full Stache heeft een afwijkend en opvallend uiterlijk. De fiets heeft optimale wendbaarheid bij de combinatie van zulke grote banden en 130 mm achtervering. Het nieuwe veersysteem is geoptimaliseerd voor efficiënt trappen en om de 29+ banden voldoende bandenvrijheid te geven. De verhoogde en speciaal gevormde liggende achtervork biedt extra ruimte aan de aangedreven kant. Dankzij die extra ruimte zijn de liggende achtervorken slechts 430 mm lang waardoor de Full Stache optimaal wendbaar is geworden.
Het frame bevat de nieuwe Trek technologieën: Active Braking Pivot, Mino Link verstelbare geometrie, Control Freak interne kabelgeleiding en een Straight Shot onderbuis, met Knock Block framebescherming voor een stabiel rijden.

De Full Stache wordt aangeboden in één uitvoering met een afmontage zoals een SRAM GX Eagle aandrijving, een Rock Shox Pike voorvork en een Fox Float achterdemper die voorzien is van de aktiv-technologie.
Ook de Bontrager XR4 29 x 3.0 banden met agressief profiel en stevige zijwanden zijn toegevoegd aan de fiets.

Met de komst van de Full Stache brengt Trek technische ontwikkelingen naar de groeiende markt van avontuurlijke fietsen. De full-suspension 29 plus trailbike is een beetje een buitenbeentje, en dat is ook precies de bedoeling.

De Full Stache is vanaf april beschikbaar. Adviesverkoopprijs: € 3.499
Kijk voor meer informatie op:
www.trekbikes.com/FullStache


Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide