• Noorwegen_topbanner

Vandaal maakt mountainbike wegwijzers op Landgraaf kapot.

Tijdens het paasweekend waren de mountainbike tracks erg populair onder de fietsers van Nederland. Helaas vond niet iedereen de mountainbike tracks even leuk.

Een vandaal heeft, voor de vierde keer op rij, alle vijftig wegwijzers op één van de vier mountainbike routes in Landgraaf vernield.
Het gaat om de Strijthagenroute, een route voor mountainbikers die zich in Parkstad in Limburg bevind. De vandaal heeft het afgelopen jaar al een paar keer de wegwijzers op de paden vernield, deze keer was Strijthagenroute voor de vierde keer aan de beurt.
De beheerders van de mountainbikeclub van Parkstad (club Discovery) vermoeden dat het om één persoon gaat. Mountainbikeclub Discovery kan echter geen reden bedenken waarom de vandaal deze schade zou willen aanrichten.

De beheerders van mountainbikeclub Discovery zijn erg benieuwd naar de reden van de dader, maar ze hebben wel aangifte gedaan. "In het verleden hebben we wel eens een route aangepast, als de situatie daarom vroeg. Met ons valt te praten. Hij kan zich desnoods anoniem melden. Maar je krijgt de fietsers met dit soort gedrag niet weg."


Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide