• Noorwegen_topbanner

Lichter schakelen met Wolf ToothWolf Tooth maakt vernieuwende en interessante producten die niet per se voor de massa zijn. Zo komen ze nu met een road-link voor de nieuwste Shimano derailleurs, die het mogelijk maakt om een mountainbike cassette te monteren op je trekking of gravelbike. Een beklimming in de bergen met volle bepakking kan soms een hele uitdaging zijn. Net iets lichter schakelen kan dan het verschil uitmaken tussen afstappen of doorfietsen.

De road-link monteren je tussen je achter derailleur en frame. Het doel hiervan is het verbreden van je versnellingsbereik. Nu had Wolf Tooth reeds een road-link in hun product porfolio, echter de ontwikkelingen in de branche gaan snel. De nieuwste derailleurs van Shimano paste helaas niet meer. Nu is daar een oplossing voor gevonden in de vorm van de nieuwe RoadLink Direct Mount. Deze werkt op de Shimano R9100 Dura-Ace en R8000 Ultegra derailleurs.

Geschikt voor normale derailleurs hangers (geen direct mount hanger). Geoptimaliseerd voor 11-36t, 11-40t of 11-42t 11-speed cassettes. De link zou volgens Wolf Tooth ook nog eens de schakel prestaties verbeteren.Voor meer informatie: wolftoothcomponents.com

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide