• Noorwegen_topbanner

VAUDE uitrusting voor bikepacking

Vaude bekend van kleding tot ultralichte tenten, slaapmatten en slaapzakken, heeft nu hun assortiment uitgebreid met drie bikepacking tassen!

Trailfront, trailsaddle en trailframe - dit zijn de drie bikepackingtassen waarmee VAUDE avontuurlijke bikers op pad stuurt. Alle modellen zijn met een waterdichte rolsluiting uitgerust. Hiermee kunnen ze makkelijk bediend en gecomprimeerd worden. Ze worden uit PVC-vrij zeilmateriaal gemaakt ook zijn ze compleet waterdicht gelast. De waterafstotende afwerking aan de buitenkant bevat geen schadelijke fluorcarbonen (PFC) voor het milieu. De stuur- en zadelsteuntas bergen de meeste bagage op. Door de centrale bevestiging behoudt men ook op ruige trails de controle over de fiets. Beide modellen zijn zo geconstrueerd dat de ophanging altijd aan de fiets bevestigd blijft en de eigenlijke packsack snel en eenvoudig kan worden afgenomen.

Trailsaddle

De Trailsaddle voor de bevestiging onder het zadel is met 12 liter volume uitstekend geschikt voor het opbergen van uitrusting die men tijdens de rit niet nodig heeft. Praktisch feature: hij houdt niet alleen de bagage droog, maar ook jou door als spatbescherming te dienen. De zijdelingse compressieriemen van de aan de zadelsteun te bevestigen tasophanging geven de packsack voldoende grip en verhinderen dat deze tijdens het rijden loskomt.

Trailfront
De stuurtas Trailfront is aan twee zijden via rolsluitingen toegankelijk. De packsack biedt 19 liter volume en is uitermate geschikt voor eerder lichte bagage, zoals een slaapmat en slaapzak of de weerbestendige kleding. Handige feature is de draagriem waarmee de packsack los over de schouder kan worden gedragen. Flexibele compressieriemen aan het frame geven de stuurtas voldoende grip en stabiliteit tijdens het rijden. Met pakriemen aan de bovenkant kan extra bagage, zoals een lichte tent of een bivakzak worden bevestigd.
Door de praktische afstandshouders en de in breedte verstelbare bevestigingen blijft er altijd voldoende ruimte voor de rem- en, schakelkabels.

Trailframe
De gemakkelijk toegankelijke frametassen Trailframe met 8 liter volume zijn door het lage zwaartepunt uitermate geschikt voor zwaardere bagagestukken zoals gereedschap, kampeerkooktoestellen of proviand. Praktisch feature: de onderste 2 bevestigingsriemen kunnen worden verwijderd, waardoor de packsack in de lengte verstelbaar is en ook aan fietsen met achterwielvering kan worden aangebracht. Aan de bovenbuis wordt de tas door sterk klevende, rubberen banden bevestigd.

Advies verkoopprijs:

Trailfront 90,- EUR
Trailsaddle 100,- EUR
Trailframe 75,- EUR


Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide