• Noorwegen_topbanner

Aankomend weekend: Fietsbeurzen 3-in-13 beurzen gaan van het weekend van start. Daarmee wellicht de grootste beurs van Nederland.

Fiets en Wandelbeurs: De leukste beurs voor je actieve vakantie. HIer vind je onder andere lezingen, een informatiemarkt, een outdoorpractium, fotowedstrijd, fiets en wandelroute van het jaar, fietstechniekplein en een mountainbikeparcours

Bikemotion: Dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Wat is er nog meer te doen? Het testen van racefietsen, exclusief Plein in Hal 11 met exclusieve high end merken, een urban plein hier vind je de hipste fietsen, personal Improvement Area ervaar daar hoe je je fietsprestaties verbeteren kunt verbeteren, (e)-MTB parcours, toertochtenplein, Ambachtsplein. Daarmee houd het niet op. Er is nog een pumptrack, servicestraat, live koers kijken en afsluiten in het Kwaremont Koerse Kaffee.

De E-bike Xperience: De zoektocht naar jouw ideale E-bike start op E-bike Xperience. En wat kun je daar allemaal doen?
Naar het theater. Onafhankelijk experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten voor de fietsindustrie zullen hier presentaties en vragenuurtjes houden. Er zal een E-bike van het Jaarverkiezing zijn.
E-bike en Speed pedelec parcours

Bike & trekking, e-BIKE & trekking, Hike & trekking is op de Fiets en Wandelbeurs te vinden op Standnummer 2.A.18. U bent van harte welkom.

Openingstijden;

Vrijdag 2 maart: 12:00 - 17:00 uur
Zaterdag 3 maart: 10:00 - 17:00 uur
Zondag 4 maart: 10:00 - 17:00 uur

3 beursen voor 1 ticket

Voor informatie en tickets;


Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide