• Noorwegen_topbanner

Shimano pakt de Torbal schoen aan!Voorheen berichten we al over de schoenleest van Shimano. Nu is de voetzool aan de beurt. Rennen op blote voeten zou de beste manier zijn aangezien onze voeten een goede veerkracht en balans hebben. Nu is fietsen op blote fietsen wellicht niet aan te raden. Met de TORBAL (Torsionele Balans) maakt Shimano natuurlijke voetbeweging mogelijk.

De schoen verbeterd de balans en controle over de fiets. Het hielgedeelte laat daarbij enige laterale bewegingen toe. Terwijl de de trapefficiëntie bij de interface tussen zool en schoenplaat is geoptimaliseerd. Flexibiliteit zorgt ervoor dat de fietser en het pedaal beter mee kunnen gaan in de beweging van de fiets, terwijl in het hele bewegingsbereik het comfort en de flexibiliteit behouden blijft.

Als een fietsschoen een geheel stijve zool heeft, kan de hiel niet gebogen worden wanneer de fiets schuin staat ten opzichte van de rijder. TORBAL lost dit probleem, het verbetert de balans en controle over de fiets, terwijl de trapefficiëntie bij de interface tussen zool en schoenplaat is geoptimaliseerd.

Voor meer informatie; bike.shimano.com
Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide