• Noorwegen_topbanner

Zwevend zadel van Selle Italia nu beschikbaar

Komend seizoen rijden de World Tour teams Lotto Soudal met Andre Greipel en Katusha met Marcel Kittel op de SP-01. Dat het hier om het neusje van de zalm gaat mag dan wel duidelijk zijn. 

- Winnaar Design & Innovation Awards 2018
-Ondersteund de beweging van het bekken
-Lichtgewicht en comfortabel


2 speciale technieken.

Dit nieuwe zadel van Selle Italia valt direct op door het open design en het complete carbon frame. Dit maakt het zadel super licht, erg mooi en comfortabel. De SP-01 kent twee speciale technieken. De meest opvallende techniek is de open achterzijde van het zadel. Dit is het kenmerk van de nieuwe SP-01 serie, wat zorgt voor ondersteuning van het bekken. De tweede techniek is de Superflow, dit is de speciale en ruime uitsnijding in het midden van het zadel.Licht!

De SP-01 Tekno Superflow weegt slechts 125 gram. De SP-01 techniek combineert stijl met comfort en lichtgewicht. Doordat het zadel uit twee onderdelen bestaat, ontstaat een kleine beweging door het verplaatsen van het lichaamsgewicht tijdens het fietsen. (zie afbeelding) Dit ondersteunt de beweging van het bekken zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit. Hiermee biedt het zadel dus comfort voor de prestatiegerichte rijders. Kortom, de SP-01 Tekno Superflow biedt met compleet vernieuwd design en geweldig comfort. Gewicht: 125 gram De SP-01 serie bestaat uit vier modellen, het verschil tussen deze modellen is het materiaal.

De voordeligste is de SP-01 Superflow voor €219,90.

meer informatie;  www.selleitalia.com


Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide