• Noorwegen_topbanner

Rotterdam viert la Fête de la Bicyclette




La Fête de la Bicyclette

De Ronde van Katendrecht draait helemaal om de legendarische Nederlandse wielercultuur. Maar dat betekent zeker niet dat je ook een wielrenner moet zijn om van dit event te kunnen genieten. Naast de vele wielerwedstrijden op alle niveaus krijgen bezoekers een uitgebreid programma voorgeschoteld van fietsgerelateerde activiteiten, muziek, theater en culinaire kunsten. Dit betekent onder meer een fixed gear-koers, een dikke banden race en een wedstrijd slow biking voor kids. Ook maakt Michael Boogerd zijn rentree in een wedstrijd met wereldberoemde oud-beroepsrenners.

Wie de fiets liever helemaal links laat liggen kan hardlopen tijdens ‘De 10 van Katendrecht’, luisteren naar optredens van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Rick de Leeuw en Wilfried de Jong of neerstrijken op een van de vele terrassen op het Deliplein. En ook in Verhalenhuis Belvédère en LantarenVenster zijn bijzondere randprogramma’s te beleven.

Vier het feest van de fiets op het gezelligste plein van Rotterdam – en wie weet drink je nog een biertje met Joop Zoetemelk of een andere Hollandse wielergrootheid.

Ronde van Katendrecht 2018

Wanneer
zaterdag 26 mei: 10:00-23:00 uur
zondag 27 mei: 10:00-22:00 uur

Locatie
Katendrecht, Rotterdam

Kosten
Entree Deliplein en de verschillende optredens: gratis
Variërende inschrijvingsgelden voor de wedstrijden

Meer info en inschrijven
rondevankatendrecht.nl
Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video's



Volg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide