• Noorwegen_topbanner

Thule introduceert nieuwe drinkrugzak voor mountainbikers.


Thule introduceert Thule Vital collectie: innovatieve drinkrugzakken voor mountainbikers

Een fabrikant met een passie voor een actieve levensstijl introduceert hun eerste lijn hydratatierugzakken voor mountainbikers. Een lichte rugzak met veel comfort dankzij slimme features.

Het Zweedse kwaliteit merk Thule slaat een nieuwe weg in met de introductie van de Thule Vital collectie. De drinkrugzakken zijn ontworpen voor maximaal comfort en gebruiksgemak tijdens intensieve mountainbikeritten.

De Thule Vital biedt voldoende slimme oplossingen, zoals het ReTrakt magnetisch systeem dat ervoor zorgt dat de slang automatisch weer terug op zijn plek gaat. Ook heeft de Vital een handige steekzak aan de voorzijde van de rugzak voor een snelle en gemakkelijke toegang tot alle spullen tijdens een mountainbikerit.

Deze lichtgewicht rugzak is verkrijgbaar in drie formaten, 3L, 6L en 8L. De Thule Vital rugzakken worden geleverd met Hydrapak reservoirs, variërend van 1,75 tot 2,5 liter. De Thule Vital heeft verder een bevestiging aan de buitenzijde voor een lampje, een verstelbare borstriem voor extra stabiliteit en comfort op elk terrein en lussen aan de binnenzijde waar je een fietspomp en demperpomp mee kunt vastzetten.

Bike & Trekking gaat er mee oppad en in onze eerste uitgave van 2018 zul je hier meer overlezen.

Voor meer informatie; www.thule.comVorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide