• Noorwegen_topbanner

Lezyne brengt ons 2 mooie nieuwtjes

Pimp je Lezyne GPS met nieuwe features:
Je kan nu nog meer halen uit je Lezyne GPS fietscomputer of horloge door de nieuwe updates te installeren.

Lezyne GPS wordt nu geïntegreerd met Today’s Plan en TrainingPeaks

-Volg je eigen trainingsplan
-Creëer je eigen trainingssessie
-Meer datavelden

De nieuwe firmware update maakt het mogelijk om je gehele trainingsplan te integreren in de Lezyne GPS apparaten.

Naast het koppelen van de Lezyne GPS Ally 2 app is het met de nieuwste update ook mogelijk om een koppeling aan te gaan met de platformen Today’s Plan en TrainingPeaks. Met deze koppeling kan je gemakkelijk en gestructureerd een geplande training volgen en opslaan. Dit is ideaal voor de sportieve fietser.

“Dit is een mooie stap voorwaarts voor de Lezyne GPS fietscomputers. Op deze manier kan je gemakkelijk een eigen gemaakte intervaltraining integreren in je trainingsronde. Je kunt de datavelden aanpassen zoals je zelf wilt. Wil je je wattage in combinatie met hartslag of cadans weergeven? Dat kan. Je kunt alle data gemakkelijk zelf aanpassen in de Lezyne GPS Ally 2 app”, aldus Peter de Vries, marketing- en communicatiemedewerker bij Oneway Distribution.

Indoor Training

Naast de koppeling met de trainingsplatformen heeft Lezyne het ook mogelijk gemaakt om data weer te geven zonder GPS connectie. Dit kan door de geheel nieuwe stationary stand te gebruiken.Design maar dan betaalbaar:Macro Floor Drive pomp

Mocht je het fraaie strakke ontwerp van de Lezyne pompen aanspreken maar het budget is beperkt dan is er daarvoor nu ook een optie gecreëerd in de vorm van de Macro Floor Drive pomp in 2 versies. Adviesprijs met een analoge meter kost je 36,95 euro wil je digitaal dan betaal je 49,95 euro.

De pomp heeft een lange slang en maakt het mogelijk om de pomp voor Presta en Schrader ventielen te gebruiken. De verbinding naar je ventiel is ook uit te breiden met een Dual Valve of een Speed Chuck. Daardoor maakt de slang een 90 graden hoek met je ventiel dat kan bijvoorbeeld bij een schijfrem wenselijk zijn.

De pomp heeft een maximum druk vermogen van 15.1 bar. Hiermee kan je alle soorten banden oppompen, van racefiets tot mountainbike.

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide