• Noorwegen_topbanner

Cycle2Charge: Opladen tijdens het fietsen.

Onderweg gebruik je misschien vaak een navigatie of luister je muziek op je smartphone. Maar deze apparaten hebben natuurlijk geen oneindige batterij. Cycle2Charge is de oplossing hiervoor.


Cycle2Charge is een apparaatje dat de energie van je naafdynamo omzet naar energie die je kunt gebruiken via een standaard USB-poort. Bij een lage snelheid levert het apparaatje al maximale energie! Daarnaast worden elektrische apparaten beschermd tegen te hoge spanningen zodat er geen overdosis aan energie ontstaat die ze niet aankunnen. Deze charger kun je mooi weg werken op je stuurpen. Je vervangt hiermee het dopje van je balhoofdset met de oplader. Een dopje met een extra functie. Verder is het klein, heeft een modern design en een draaikap beschermt de elektronica tegen water en stof als de energie niet gebruikt wordt. Het vastmaken van de Cycle2Charge is makkelijk. Bij bestelling van het apparaat krijg je namelijk een schroevendraaier, kabel, tie-wraps en een montage-instructie.

Meer informatie over de Cycle2Charge vind je hier

Te gebruiken i.c.m. met bijvoorbeeld de Shimano Alfine DH-S501 naafdynamo

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video's

20.000 KILOMETER FIETSEN

In deze video een bloemlezing van de mooiste momenten die Ellen en Elmar van Drunen tijdens hun 20.000 kilometer lange reis door Zuid-Amerika beleefden.DEW FILES: FINLAND

De fameuze Kona ontwerper Dr. Dew was deze keer in het Finse Helsinki in de koudste maand van het jaar: januari. Bibberkoud, donker en toch met duizenden fietsers. Mooi!
Volg ons

Poll

WINTERBANDEN

Divide