• Noorwegen_topbanner

Drie pocket tools van Sigma Sport

Sigma Sport heeft pocket tools ontworpen, zodat je een werkplaats voor onderweg hebt. Er zijn drie verschillende maten van de tools.

De nieuwe fietsgereedschappen van Sigma Sport zijn er nu in drie maten. De tools zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. Ze zijn gemaakt van massief gereedschapstaal en hoogwaardig gefosfateerd. De pocket tools zijn voor langdurig gebruik. 

Pocket Tool Small 
De kleinste versie van de pocket tools bevat 8 gereedschappen die handig zijn voor onderweg. De meest gangbare sleutel voor alle fietsen zijn in het klein verpakt. Verder zijn de zijkanten met rubber bekleed voor goede grip. De Pocket Tool Small weegt 76 gram en past in de broekzak of zak van een fietstrui. 

Pocket Tool Medium 
De middelste maat, Pocket Tool Medium, bevat 17 gereedschappen en past in de zadeltas. Deze pocket tool heeft bijvoorbeeld negen sleutels, een spaakspanner en kettingpons. De zijdelen bestaan uit afneembare bandenlichters. De Medium variant van Sigma Sport weegt 124 gram. 

Pocket Tool Large 
De grootste versie van de pocket tools bevat 22 gereedschappen. Deze uitvoering past helaas niet in een zadeltasje of broekzak, maar wel in een fietsrugtas. Met de Large variant kan je grotere reparaties uitvoeren. De tool bevat bijvoorbeeld nippelsleutels in verschillende maten, ventielsleutels en een handig remblok-tool voor schijfremmen. Ook heeft de pocket tool vergrendelbare messen. Met een druk op een knop kan de grote tool in twee helften worden verdeeld en die na gebruik weer één deel vormen. 


Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide