• Noorwegen_topbanner

Waterproof handschoenen Specialized

Fietsen in de regen is nooit leuk. Met de Deflect H20-handschoenen komen ook je handen droog over na een fietstocht in de regen.

De Deflect H20-handschoenen bevatten een ademende buitenlaag die waterafstotend is. Deze is volledig waterdicht. Verder beschikken de handschoenen ook over enkele technische functies. Zo kan je bijvoorbeeld met deze handschoenen op je smartphone doordat ze geschikt zijn voor touchscreen. Ook hebben ze een instelbaar sluitsysteem dat goed samenwerkt met lange mouwen. Verder krijg je bij de handschoenen een bescherming geleverd die te bevestigen is aan je zadel. De handschoenen zijn gemaakt voor extra regenachtige weer, door de Outdry technologie. Verder heeft de handschoen een goede grip en is afgewerkt met reflectie.

Klik hier voor meer informatie.

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video's

20.000 KILOMETER FIETSEN

In deze video een bloemlezing van de mooiste momenten die Ellen en Elmar van Drunen tijdens hun 20.000 kilometer lange reis door Zuid-Amerika beleefden.DEW FILES: FINLAND

De fameuze Kona ontwerper Dr. Dew was deze keer in het Finse Helsinki in de koudste maand van het jaar: januari. Bibberkoud, donker en toch met duizenden fietsers. Mooi!
Volg ons

Poll

WINTERBANDEN

Divide