• Noorwegen_topbanner

Bescherming tegen kou, water en wind

Met dit weer veranderen je vingers nog wel eens in ijsklontjes. Goede handschoenen kunnen dit voorkomen in de wintermaanden.

BBB Cycling waren klaar met koude handen en brengen de WaterShield handschoenen uit. Dit is een lichtgewicht handschoen die ontworpen is om je handen te beschermen tegen winterse omstandigheden. De Watershield beschikt over een 3-laagse thermoconstructie. Hierdoor wordt de koude lucht en water buiten gehouden. Ook voert de handschoen zweet af door de microdots in het membraan. Hierdoor blijven je handen droog en warm. Verder heeft de WaterShield foam- en siliconen padding op de palm voor extra grip. Niet geheel onbelangrijk is dat de duim en wijsvinger geschikt zijn voor touchscreen. 

De handschoen is verkrijgbaar in het zwart en in zwart/neon geel. Klik hier voor meer informatie. 
Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video's

20.000 KILOMETER FIETSEN

In deze video een bloemlezing van de mooiste momenten die Ellen en Elmar van Drunen tijdens hun 20.000 kilometer lange reis door Zuid-Amerika beleefden.DEW FILES: FINLAND

De fameuze Kona ontwerper Dr. Dew was deze keer in het Finse Helsinki in de koudste maand van het jaar: januari. Bibberkoud, donker en toch met duizenden fietsers. Mooi!
Volg ons

Poll

WINTERBANDEN

Divide